چوب ترموود حاصل یک فرایند حرارتی خاص به همراه بخار آب می باشد که در ساخت آن از هیچ ماده شیمیایی مضر استفاده نشده است،ترموود کاملا سازگار با محیط زیست می باشد.
و موارد مشابه دیگر
مشخصات چوب ترمووود :
آزمایشات نشان می دهد ضریب انتقال حرارتی چوب های ترمووود فرآوری شده بسیار کمتر از چوب های فرآوری نشده است که سبب کارآیی این محصول ترمووود می گردد.
چوبهایی که عملیات ترمو روی آنها بصورت استاندارد و مکانیزه انجام شده باشد، کاملا در مقابل شرایط جوی از قبیل باران، گرما، ریزش برف و رطوبت دارای مقاومت بالایی میباشد اما استفاده از رنگ بعنوان تکمیل کننده پروسه ترمو دارای اهمیت و ضرورت خاصی میباشد که خاصیت تاثیرگذاری دائمی دارد
چوب یکی از اولین موادی است که در دست انسان از چند صد قرن پیش تا کنون بوده و یکی از اولین دلایل آن این است که به طور طبیعی در اکثر نقاط وجود دارد چوب ماده پرارزشی است که در مصارف عادی نسبت به عوامل شیمیایی، فیزیکی و جوی مقاوم است. چوب، نه مانند بسیاری از فلزات است که در مجاورت هوا به سرعت اکسید می شوند و نه مثل برخی سنگ ها و مصالح ساختمانی که در مقابل گاز کربینک موجود در هوا تجزیه می شوند.
چوب به دلیل عایق نسبی بودن در برابر حرارت، در عایق کاری های حرارتی و نیز ساخت دسته ی افزارهای داغ کاربرد گسترده ای دارد. چوب به دلیل داشتن ضریب هدایت حرارتی بسیار زیاد، داغ نمی شود و به همین دلیل کبریت از چوب ساخته می شود. ضمن این که در دمای اندک نیز یخ نمی بندد. با اعمال روش های علمی می توان در ساختار چوب تغییراتی ایجاد کرد و با حفظ زیبایی ظاهری و خواص باطنی آنرا در فضاهای خارجی مصرف نمود.
از سالهای بسیار دور بشر به این مطلب پی برده بود که سوزاندن و نیم سوز کردن چوب مقاومت آن را در مقابل بسیاری از عوامل جوی در محیط های بیرونی افزایش چشمگیر می دهد و در این راستا تحقیقات بسیار گسترده در کشور های مختلف در این زمینه آغاز شدکه منجر به تولید ترمووود گردید. در این حالت چوب دو سوم مرحله ذغال شدن را طی می نماید و عملا ساختار درونی آن تغییر می کند که همین تغییر ساختار منجر به مقاوم تر شدن مزایای دیگر می گردد.
فاز اول: ابتدا چوب ها را برش داده و به اشکال مختلف در می آورند و سپس در داخل دستگاه ترمووود آنها را تا 100 و سپس 130 درجه سانتی گراد تحت شرایط خاص گرما می دهند که این مطلب باعث خشک شدن چوب و کاهش رطوبت چوب می شود.
فاز دوم: حرارت را 180 تا 220 درجه سانتی گراد تحت همان شرایط بالا برده و در این حالت کلیه صمغ و رطوبت چوب خارج شده و به صفر نزدیک می شود و ساعتها در این دما و شرایط باقی می ماند و تمام قسمت های چوب تا مرکز آن به رنگ قهوه ای روشن درمی آید.
فاز سوم: چوب آرام آرام سرد شده تا دمای آن به 100 درجه سانتی گراد برسد و سپس با پاشیدن آب و بخار آب دمای آن را به دمای محیط می رسانند. در این مرحله چوب رطوبت جذب کرده و رطوبت نهایی آن به 4 تا 6 در صد می رسد.
فرآیند (OHT): فرآیند OHT گونه ای نوین از مبحث ترمو برایفرآوری چوب آلات بوده که منجر به افزایش دوام چوب به میزان قابل توجهی می شود. اساسفرآیند OHT حرارت دهی چوب در محدوده دمایی 220-210 درجه سلسیوس طی مدت زمان 20 الی 40 ساعت می باشد که این پروسه طی سه مرحله گرم کردن، فرآوری و خنک نمودن انجام میشود.
در فرآیند OHT، عمل انتقال حرارت به چوب توسط روغن های گیاهی کاملا طبیعی انجام شده در نتیجه چوب تولید شده طی این فرآیند علاوه بر دوام زیاد، فاقد هرگونه مواد شیمیایی بوده و از نظر سلامت زیست محیطی و ایمنی نیز گزینهای بسیار مطلوب به حسابمی آید. در این فرآیند، بعلت استفاده از روغن جهت انتقال حرارت بجای بخار آب، عدم حضور اکسیژن بصورت 100 درصد بوده که باعث میشوددرعین دستیابی به دوام بسیار بالا، حداقل میزان کاهش مقاومتهای فیزیکی و مکانیکی در مقایسه با تمام فرآیندهای ترمو وود حاصل می شود
ویلا سوله ارائه دهنده خدمات ترمووود در سراسر ایران
فروش و طراحی و نصب
تلفن تماس : 02155328400
وبسایت : www.vilasoole.ir
WWW.ARTAVILA.IR
WWW.ARDEVAZ.IR
WWW.ROOFINGSHOP.IR
این روز ها در کشور ما توجّه به نمای ساختمان چه از طرف طراحان،سازندگان و مالکان بیش از بیش شده است ودر این بین گرایش به سمت استفاده از چوب بسیار افزایش یافته است و این روند اتفّاق بسیار مهمی در پیشرفت معماری معاصر کشور می باشد چرا که باوارد کردن چوب به نمای ساختمان نه تنها عنصری از طبیعت را که نمادی از آرامش و زیبایی است را به فضای پر هرج و مرج و شلوغ شهری می آوریم و بلکه اگر معماری سنتی ایران را مورد بررسی قرار دهیم استفاده از چوب را در بنا های قدیمی به کررّات می بینیم و این مهم دلیلی دیگر برای استفاده ازاین متریال در ساختمان های امروزی می باشد.
امروزه نیز با بهره گیری از این روش ،صنعتی در فنلاند(به عنوان اولین) و دیگرکشورها پایه گذاری شده است که حاصل آن به دست آوردن چوبی است با مشخصات زیر:
1-کمترین سطح رطوبت در این نوع چوب که باعث مقاومت آن می شود .
2-بهبود و افزایش مقاومت چوب در برابر پوسیدگی
3-مقاومت بالای این چوب در برابر شرایط مختلف آب وهوایی
4-هیچگونه صمغ و مواد مورد علاقه حشرات در داخل این چوب وجود ندارد و این موضوع باعث عدم جذب حشرات موذی به ترموچوب ها می شود.
5-جلوگیری از پوسته پوسته شدن چوب
6-مقاوم شدن چوب در برابر خمیدگی و به اصلاح تاب بر داشتن آن
7-با توجه به اینکه این چوب کمترین رطوبت را دارد به همین جهت کمتریت انبساط و انقباض را نیز دارد.
موارد استفاده:
نمای بیرونی ساختمان
کفپوش فضای باز
مبلمان فضای باز
گلدان
آلاچیق
پرگولا
سایه بان
لوور
روف گاردن
درو پنجره و زیرسقف
سونا
سرویس های بهداشتی
دست انداز نرده
کف پله
…..
چگونگی ساخت پرگولا در حیاط خلوت??
در اینجا می خواهیم به ساخت سازه ای بپردازیم که در برابر باد و باران از شما محافظت نمی کند و تنها تا حدودی در اواسط روز آفتابی خوب است. بنابراین چرا باید آنرا ساخت؟ دلیل آن این است که در غیاب دیوارها و سقف، فضای بیرونی را بدون محدود نمودن آن زیبا می نماید. این سازه ترکیبی معماری است که شما را در زمان واحد در داخل و خارج قرار می دهد. این سازه پرگولا نامیده می شود و تنها چیزی است که جلوه ای خاص به حیات خلوت خانه شما می دهد. پرگولا سازه ای رایج در باغهای رنسانس ایتالیایی بوده است که اغلب گردشگاه ها را پوشش می داده یا بعنوان آربور درختان انگور به کار می رفته است. امروزه، همان طراحی می تواند جهت توصیف نمودن مسیر گذرها یا چارچوب یک کانون مرکزی در حیاط شما مورد استفاده قرار گیرد. با اضافه نمودن یک گیاه بالارونده مانند ویستریا یا تاکهای انگور، پرگولا رنگ و سایه نیز برای شما فراهم می نماید.
تلفن تماس : 02155328400
همراه : 09904545497
وبسایت : www.vilasoole.ir